Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Események

Madaras Norbert vizilabdázó a MARATHONTIME® Premium Line-t választotta

Madaras Norbert az egyetlen magyar vizilabdázó, aki kétszeres világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok, emellett számtalan sikeres szereplést tudhat maga mögött.

Kiváló vizilabdázónk a jövőben a MARATHONTIME® Premium Line magas minőségű vitamin- és étrend-kiegészítő termékeit fogyasztja, hogy a sok edzés mellett ideális formában tartsa magát.

12. Decathlon FittAréna 2016. december 11. A Marathontime Premium Line termékcsalád is részt vett a 2016. évi FittArénán, melyet az év legfittebb napjának neveznek, hiszen minden évben van egy nap, amikor az ország legnagyobb fitnesztermévé alakul a BOK Csarnok (egykori SYMA).
Marathontime Premium Line a székesfehérvári Enthroners támogatója Neves szponzor állt a Fehérvár Enthroners mögé; mostantól a Marathontime Premium is támogatja termékeivel a Fehérvári Koronázókat. A szponzorációs megállapodás értelmében a fehérvári amerikai futballcsapat tagjai a cég magas minőségű vitamin- és étrend-kiegészítő termékeit fogyaszthatják a jövőben a még sikeresebb szereplés érdekében.