Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES!

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: Nyilatkozat) a www.marathontime.hu honlap (továbbiakban aloldalaival együttesen: Honlap) látogatói, regisztrált felhasználói és hírlevelére feliratkozott személyek, illetve a Honlapot bármely egyéb más módon igénybe vevő felek (továbbiakban: Felhasználó) által a Healthtech Hungary Kft. (székhely: 2724 Újlengyel, Határ utca 12..; adószám: 23171909-2-13,  email: hello@marathontime.hu) továbbiakban: Adatkezelő – részére megadott adatok nyilvántartására és kezelésére vonatkozik. 

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-74791/2014

Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, a Healthtech Hungary Kft. azokat kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően használhatja fel.

A Healthtech Hungary Kft. weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan szolgáltatások (házhozkézbesítés) amelyek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges bizonyos adatok megadása. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek.

A Felhasználó személyes adatainak megadása nem kötelező, ugyanakkor a Honlapon történő regisztráció feltétele lehet. Amennyiben ezen adatokat Felhasználó önkéntesen az Adatkezelő rendelkezésére bocsátja, úgy elfogadja a jelen Nyilatkozatban foglaltakat és egyúttal kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak az Adatkezelő által történő tárolásához, elemzéséhez, összekapcsolásához, továbbá marketing célú felhasználásához.

A Felhasználótól online kapott adatok összeadhatóak azokkal az adatokkal, amelyek nyilvánosan elérhetőek, valamint amelyeket a Healthtech Hungary Kft.-nek egyéb alkalmakkor, pl.: regisztrációkor, ügyfélszolgálati hívásnál adott meg.

A Healthtech Hungary Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy Ön módosítsa személyes adatait azok megváltozása esetén vagy kérje azok törlését indoklás nélkül. Mindezt megteheti az hello@marathontime.hu e-mail címen, illetve a hírlevelekben szereplő linken keresztül.

A weboldalon keresztül történő rendelések esetében a Healthtech Hungary Kft. jogosult a Felhasználó maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Healthtech Hungary Kft. Partnereitől elvárja, hogy e személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel.

A Healthtech Hungary Kft. weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Healthtech Hungary Kft. arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Healthtech Hungary Kft. nem vállal felelősséget.

A regisztráció során előfordulhat, hogy a Felhasználó internetezési vagy a Honlap tartalmával összefüggő szokásairól kér az Adatkezelő adatokat. Ezen adatok megadása nem kötelező és a regisztrációnak sem előfeltétele. Amennyiben Felhasználó önként megadja azokat, úgy az adatokat anonimizált formában, kizárólag statisztikai célból használja fel Adatkezelő. Az Ügyfélszolgálattal történt kapcsolatfelvétel során megadott adatokat az Adatkezelő a megkeresés lezárását követ legfeljebb 90 napig őrzi.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Felhasználó hozzájárulásai

  • Jelen Honlap használatával a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő, a Healthtech Hungary Kft. szellemi termékét képező tartalmakat, szövegeket olvassa, azokat kizárólag személyes céllal, információ szerzésére használja fel.
  • A jogtulajdonos, azaz a Healthtech Hungary Kft., nem járul hozzá a weblapon közzétett tartalmak, szövegek, anyagok üzleti célú felhasználásához. Továbbá nem járul hozzá ezek változtatás nélküli vagy nagymértékben egyező vagy hasonló módon történő átemeléséhez, átvételéhez, sokszorosításához, terjesztéséhez, a tartalmak nyilvános előadásához, átírásához vagy bármilyen egyéb magánhasználaton kívüli felhasználásához, amelyen nem tünteti fel az üzemeltető szerzőségét. Jelen feltételek elfogadásával és tudomásulvételével a felhasználó aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblapot üzemeltető cég székhelye szerinti magyar bíróság illetékességének is.

Kötbér a jogellenes használatért

  • A Honlap mindennemű tartalmának előzetes írásos engedély nélküli felhasználása, átemelése, átírása, sokszorosítása, terjesztése, nyilvános előadása, átírása, rövidítése, bármilyen magánhasználaton kívüli és bevételt eredményező felhasználása tilos. Az előzetes írásos engedély megléte esetén, a felhasználáskor fel kell tüntetni a szerző nevét, illetve a forrást, azaz a weblap címét is. Csak az üzemeltető (szerző) által engedélyezett részlet használható fel, teljes mértékben eleget téve az írásos engedélyben szereplő feltételeknek, az ott meghatározott formai és terjedelemre vonatkozó megkötéseknek.
  • A Honlap anyagának és tartalmának felhasználása írásos engedély megléte nélkül, harmadik fél (személy) által, akár írott, nyomtatott, akár elektronikus formában, a tartalom változatlan átvétele vagy nagy részben egyező használata, bizonyítható forrásfelhasználás esetén kötbér fizetésének kötelezettségét vonja maga után. A kötbér összege 50.000,- Ft +ÁFA, azaz ötvenezer forint + ÁFA naponta. A felismert jogtalan tartalom felhasználás esetén, a bizonyíthatóság érdekében közjegyzői tartalomtanúsítást veszünk igénybe, melynek költségei a jogtalan felhasználót terheli. A tartalom átvételével a felhasználó elfogadja jelen kötbér megállapodás feltételeit és részleteit.

Hotjar’s behavior analytics software is designed for any business selling online. We make it easy to go beyond traditional web analytics and understand what users are really doing on your site.

At Hotjar, we believe we have a responsibility to protect the privacy of end users and to offer tools to safeguard data so that trust between website owners, prospects, and customers can be assured and maintained.

Overview

Hotjar was designed to empower you and your team to build a better experience for your site users and customers while still ensuring their right to privacy is respected.

Because of this, all data collected and processed by Hotjar must solely be used by the site or app owner and not shared with third parties, unless explicit consent has been received from your end users.

This includes but is not limited to:

  • Selling or sharing the data with third parties
  • Marketing automation 
  • Retargeted advertising

Behavior tools

Hotjar’s behavior tools give you an overview of visitor behavior on your website or app.

To avoid storing unnecessary individual personal data with Hotjar, we recommend that you suppress all elements that contain personally identifiable information, for example an email capture form or sign-up form fields, captured in our behavior tools such as Heatmaps and Session Recordings. You may already store this info in your own systems: Hotjar does not need to store it as well.

Under no circumstances should the use of tags within Hotjar be used to pass through any information that would allow for the personal identification of individuals such as user IDs, email addresses, IP addresses, etc.

Unless clear and advance consent has been given by the individual or end user, Hotjar’s behavior tools should not be used to:
  • Monitor personally identifiable information that would allow you to gain insight into individual visitor behavior
  • Generate leads or recover people who have dropped off from your funnel
  • Aid sales teams in understanding actions taken by individuals who can be identified
  • Capture individuals’ data to proactively reach out to them

Feedback tools

Hotjar’s feedback tools help you gather feedback to understand user behavior and improve the experience of your website or app users. They should NOT be used as marketing automation or lead generation tools.

Consent should be obtained from all users providing feedback or data (e.g. passing User Attributes to Hotjar through our Identify API) that contain personally identifiable information.

Hotjar’s feedback tools should not be used to:

  • Do anything that is not consistent with the user’s advance consent
  • Add email addresses to newsletters without consent
  • Sell data captured through the feedback tools without explicit consent that the captured data may be sold
  • Mislead users in questions asked through Hotjar’s feedback tools
  • Inject links or hijack a survey to do things that are not part of the core functionality of Hotjar's service
  • Ask questions about personal or sensitive information that does not comply with the laws of your country
  • Bully or harass anyone. Violent language and hate speech should never be used
     

If Hotjar becomes aware of the use of any of our tools in a manner that is not consistent with this Acceptable Use Policy, our Terms of Service, or Privacy Policy we will make every effort to notify the account owner of our concern and we reserve the right to pause or cancel your subscription if the concern is not remedied.

If you have any further questions related to the acceptable use of our service, please contact us at support@hotjar.com.

The GDPR (General Data Protection Regulation) is an important piece of legislation that is designed to strengthen and unify data protection laws for all individuals within the European Union. The regulation became effective and enforceable on the 25th May 2018.

Our commitment: Hotjar has undertaken the required business and technology steps to operate in a manner compliant with GDPR.

What has Hotjar done about the GDPR?

Hotjar began to dedicate internal resources to the GDPR in June 2017, almost a full year before the deadline. We did this because we value our customers (and their customers) rights to privacy.

We store all data in the EU and compliance with and to international law and regulations is very important to us.


Here’s a condensed version of our GDPR Roadmap and steps taken on our journey:

  • Thoroughly research the areas of our product and our business impacted by GDPR - COMPLETE
  • Appoint a Data Protection Officer - COMPLETE
  • Rewrite our Data Protection Agreement - COMPLETE
  • Develop a strategy and requirements for how to address the areas of our product impacted by GDPR - COMPLETE
  • Perform the necessary changes/improvements to our product based on the requirements:
  • Implement the required changes to our internal processes and procedures required to achieve and maintain compliance with GDPR - COMPLETE
  • Finalize and communicate our full compliance - COMPLETE
Hotjar has also engaged with numerous outside attorneys on our approach. We felt this was and will be very important because the legislation is so new and far reaching .

Keresés