Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1 Napi rostdús menü

Reggelik közül az omlett a kedvencem. Ha még nem voltál a @cinnamonbuda -ban, vasárnap az otthoni reggeli helyett, lepd meg a párod egy brunch-al ( smileyaz almás fahèjas csigát ne kóstold meg...az valami isteni) 


2. Cukkini pizza
Nagyon egyszerű, bármit tehetsz a szeletelt cukkinire, beteszed a sütőbe 40 percre lassú sütésre és isteni íze lesz. .

3. Tepsis brokkoli lepény:
A másik kedvencem 

Hozzávalók
1 db közepes brokkoli
4 db tojás
1 db natúr mozzarella
1 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál só
bors, szárított oregánó és bazsalikom

Elkészítés
* A brokkoli rózsákat alaposan megmossuk
* Ezután a fokhagymával együtt apróra daráljuk, majd hozzákeverünk egy kis sót. Egy lábosban 10 percig közepes hőfokon pároljuk, hogy egy kicsit megpuhuljon és a felesleges nedvesség távozzon belőle. Majd félre tesszük hűlni
* A tojásokat szétválasztjuk és a 4 tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a tojások sárgáját is. Végül elkeverjük a kihűlt brokkolival. Szárított oregánóval, bazsalikommal és borssal ízesítjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben 180 °C fokon 20 percig sütjük
* A paradicsomot és a mozzarellát az idő lejárta után tegyük a brokkoli lepényünk tetejére. Helyezzük vissza a sütőbe és süssük 10 percig, amíg szépen megolvad a sajt és enyhén megpirul a teteje. .

4. Tonhal fasírt édesburgonyával cukkinilepénnyel

Vacsi: Zöldségek nyersen, garnélával

Tamás Lilla Certificated Personal Trainer

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: táplálkozás

Keresés