Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőtermi bérlet vásárlása: Dolgok, amit vásárlás előtt figyelembe kell venni

Edzőtermi bérlet vásárlása: Dolgok,  amit vásárlás előtt figyelembe kell venni

Szeretnél magadnak edzőtermi bérletet vásárolni? Remek, nekem is van egy! Az, hogy hozzáférhetsz egy külön helyhez, ahol erősödhetsz és edzhetsz, nagyon hasznos lehet az életed szintre emelésében. Tehát ha te magad is szeretnél egy edzőtermi bérletet, 100%-ban támogatom a döntésedet.

Azonban sok mindent figyelembe kell venni, amikor egy bérlet megvásárlásán gondolkodsz.

Hogyan találhatod meg a neked való edzőtermet?

1.Mit keresel? Az edzőterem kiválasztása nem olyan egyszerű, mint elszaladni a legközelebbihez és feliratkozni. Rengeteg dolgot kell figyelembe venned. Meg kell nézned, hogy milyen a felszereltség, össze kell hasonlítanod az esetleges kínált csoportos edzéseket, és ki kell számolnod a távolságot az otthonodtól.

Jó ötlet lehet, ha összeállítasz egy listát a keresett dolgokról, hogy megbizonyosodj arról, hogy az általad vizsgált edzőtermek rendelkeznek-e azzal, amire szükséged van.

2.Mi a kereted? Mennyit vagy hajlandó fizetni egy bérletért? Akár már havi 10.000 Ft-tal is megúszhatod. Ezzel szemben a 20.000-25.000 Ft-os tagság sem ismeretlen. Bár általában egy edzőtermi bérlet 15.000-17.000 Ft-ba kerül.

3.Mennyire fontos a helyszín? Fontos, hogy az edzőterembe jutás ne legyen túl bonyolult, hiszen ha a terem a város másik végében van, később talán kevésbé fogod használni a bérletet. Próbálj olyan termet választani, ami mellett munkába menet vagy onnan hazafelé többször is elmész, hiszen így nagyobb valószínűséggel fogsz majd betérni. Lehet, hogy érdemes egy kicsivel többet fizetni egy kényelmes helyszínért a mindennapokban.

De mit is kéne csinálnod mielőtt edzőtermi bérletet vásárolsz? Tehát már nagyjából eldöntötted, melyik edzőterembe szeretnél majd járni. Mielőtt azonban nagyon költekezni kezdenél, tedd a következőket:

Vegyél egy jegyet! Néhány teremben az első belépés ingyenes, vagy kínálnak napi, illetve heti jegyeket, így tudsz pár pillantást vetni a teremre belülről is. Elvégre nem vásárolsz autót sem tesztvezetés nélkül, igaz?

Győződj meg róla, hogy a nap különböző időpontjaiban mész az edzőterembe, amelyek igazodnak ahhoz, hogy mikor tervezed, hogy rendszeresen jársz. Nincs annál rosszabb, mint megtalálni a tökéletes edzőtermet, megvenni egy drága bérletet, majd rájönni, hogy az edzőterem annyira tele van emberekkel a munkanapod után, hogy még azokhoz az eszközökhöz sem tudsz eljutni, amelyeket használni szeretnél.

Az sem rossz ötlet, ha beszélgetsz a többi taggal, és megkérdezed őket, hogy mit szeretnek és mit nem szeretnek az edzőteremben.

Olvashatsz online értékeléseket is olyan oldalakon, mint például a Google, de ne feledd, hogy az emberek inkább panaszkodnak, mint dicsérnek, ezért minden online értékelést azért ne vegyél készpénznek.

Mi történik akkor, ha úgy döntesz, hogy az edzőterem nem neked való? Előfordulhat, és abszolút érthető. Az edzőterem nem való mindenkinek, van aki kevésbé élvezi az ott töltött időt, de ne aggódj miatta! Rengeteg megoldás van erre a problémára. Végezhetsz saját testsúlyos edzéseket otthon, például a MarathonTime YouTube csatornáján ingyenes, 30 perces otthoni edzéseket találsz. De ha ez sem tetszik annyira, akkor akár sportolhatsz a szabadban is. Menj el egy nagy sétára, vagy futni a természetben! Hidd el, jót fog tenni.

A lényeg, hogy tedd azt, ami boldoggá tesz, és ne próbálj semmit sem magadra erőltetni. Hiszen a valódi kulcs az eredmények eléréséhez az, hogy szeresd amit csinálsz!

Keresés