Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES!

Marathontime VIP Klub

 

Légy Te is Marathontime VIP Klubtag!

Tartozz közénk, gyűjtsd a VIP pontokat és vásárold meg a Marathontime termékeket kedvezményes áron! 

Regisztrálj webáruházunkban, és VIP Klubtagságod azonnal aktiválódik!

A termékek adatlapján feltüntetett VIP pontokat minden vásárlás alkalmával jóváírjuk VIP számládon, melyeket egy következő vásárlás alkalmával tudsz beváltani. 

1 VIP pont = 1 Ft-nak felel meg

A VIP pontokat a vásárlástól számított 180 napig van lehetőséged beváltani. 

Hol tudom követni, hogy hány VIP pontom gyűlt össze?

Jelentkezz be a fejléc menüben található [VIP tag vagyok] menüpontban. Az "Üdv. ..." [Fiók] menüpontra kattintva, az oldal alján található "Új VIP pontok" modulban tudod ellenőrizni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tudsz beváltani. 

Hogyan válthatom be a VIP pontjaimat?

1. Meglévő VIP pontjaidat a vásárlás során, a [Kosár] -> [Pénztár] -> 4. pont Fizetési mód -> "VIP pontok beváltása" opciónál tudod beváltani. Először válaszd ki a fizetési módot. A fizetési mód kiválasztása után a "VIP pontok beváltása" opciónál tudod beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásaid alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. 
 
2. Fogd meg egérrel a "csúszkát" és húzd el a jobb oldalra. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a meglévő VIP pontokat. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg.

3. A Pénztár oldalon az 5. pontban, a "Rendelés összesítésénél" tudod ellenőrizni, hogy a VIP pontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. 
 
4. A "Beváltandó VIP pontok" pontban tudod ellenőrizni, hogy hány pont került beváltásra. Az "Új VIP pontok" az újonnan kapott pontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tudsz érvényesíteni.

Keresés