Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Alma

Az almateában számos antioxidáns, például katekin és quercetin, ásványi anyagok, például magnézium, nátrium és kálium, valamint aminosavak, B-, C- és E-vitamin található. Tudományos kutatások szerint az almatea rendszeres fogyasztásától megerősödhet az immunrendszer.

Őszibarack

Az őszibarack Kína három, földrajzilag elkülönülő területén (dél, észak, északnyugat) őshonos. Emberemlékezet óta termesztik, a “selyemúton” keresztül került Perzsiába (ma Irán) és onnan Európába Több magnéziumot tartalmaz, mint kalciumot, A- és C-vitamin tartalmának következtében antioxidáns hatású. Az őszibarack gyógyító hatása az egész testre kiterjed.

Csipkebogyó

A csipkebogyó – a vadrózsa áltermése – bővelkedik a szervezet számára fontos szénhidrátokban, rostokban, karotionoidokban, folsavban, citrom- és almasavban. Ásványi anyagokban, cinkben, rézben és antioxidáns polifenolokban. Magába foglal még A-, B1-, B2-, K- és P-vitamint, C-vitaminból pedig közel ötvenszer annyit, mint a citrom.

Galagonya

A galagonya a rózsafélék családjának Maloideae alcsaládjába sorolt növénynemzetség. Általában tövises cserjék, vagy kis fák. A galagonyát gyógynövényként is alkalmazzák. A galagonya a népi gyógyászatban gyógyszerként alkalmazott gyógynövény. Jótékony hatását a 19–20. század során igazolták. Hatóanyagát a növény leveléből, virágából, vagy terméséből főzött teán keresztül nyerik ki.

Ananász

Főként trópusi éghajlatú területeken, őserdőkben jellemző az előfordulása. Az ananász a forró tartományokban üdítő ereje miatt kedvelt gyümölcs. Íze édes-savanyú, zamata nagyon finom. Indiában orvosságnak is használják. Az egészségre gyakorolt rendkívül kedvező hatásai mesés ízével ötvöződnek.

Rózsa

Nagy becsben tartjuk a rózsát már évezredek óta. Távoli kultúrák egyaránt az ember lelkét frissé, fiatallá és boldoggá tevő elixírnek tartják. Egy igazán jó és frissítő teából a rózsa ma sem hiányozhat. A vörös rózsa gyógyító és tápláló erejét mély tisztelet övezi. A kutatók sorra fedezik fel a rózsa jótékony élettani hatásait.

Egyéni ízlés szerint ízesíthető, de önmagában is kellemes ízű tea. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.

Kiszerelés:

110 g

Adagolási javaslat:

forrázzon le 3,5g teát 250ml forró vízzel, hagyja állni 3-4 percig

 

Összetevők

alma, őszibarack, csipkebogyó, galagonya, ananász, rózsa

Allergén információ

Tej, tojás, szója és földimogyoró összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Vélemények

Írja meg véleményét!
Legyen az első, aki véleményt ír!

Keresés