Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Marathontime

 MARATHONTIME

 

A Marathontime márka nemcsak fehérjeporokat, hanem más sportitalokat és a vitaminok széles választékot kínálja  . A tejsavófehérje alapú termékeket a prémium szegmens számára hozták létre. Tudjuk és betartjuk az alapszabályt: a kiváló minőségű termékek előállítása kiváló minőségű alapanyagokat és szigorú gyártási folyamatot igényel. A tejsavófehérje-koncentrátumot Nyugat-Európa legnagyobb, prémium WPC-beszállítójától vásároljuk, és az összes többi összetevő vagy a sportital-porok származása is kivétel nélkül Európából származik.

 

MARATHONTIME termékeinket jelenleg elsősorban Európában értékesítjük.

Marathontime VITAMIN ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ CSALÁD

 

Manapság kezd tudatosulni az emberekben, hogy a megfelelő étrend és mozgás segít megőrizni az egészséget és egyre többünket foglalkoztat az a kérdés, hogyan javíthatnánk táplálkozásunkon, ezáltal az egészségünkön.

Felfedeztük azt a hiányt, hogy míg számos étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozó cég koncentrál a versenyszerűen sportolókra, addig egy kicsit megfeledkeznek azokról az aktívan, hobbi szinten sportoló átlagemberekről, akik rendszeresen mozognak egészségük megőrzése érdekében. A Marathontime Célja a rendszeresen szabadidő sportot végző személyek ideális tápanyag ellátása. A rendszeresen sportolóknak sporttípusra és terhelésre szabottan van szükségük különböző vitaminokra, míg a versenyszerűen sportolók az úgynevezett „teljesítményfokozó” táplálék-kiegészítőket részesítik előnyben.

A Marathontime vitamincsalád termékei a lehető legoptimálisabb mennyiségben tartalmazzák azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek az aktívan sportoló emberek emelkedett vitaminszükségletét megfelelően kielégítik.