Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Jön a bikiniszezon! Égessünk zsírt!

Jön a bikiniszezon! Égessünk zsírt!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő az ember strandra jár, vagy mégsem…

Pedig  megfogadtad, hogy kiiktatod a fehér lisztes, cukros kajákat és heti háromszor edzel. Sőt, még azon is elgondolkoztál, hogy otthonra is beszerzel egy szobabiciklit…

Van egy rossz hírem, az új karcsúsító krémedet is hiába kenegetted jó vastagon, és akár órákon át vezekelhetsz az edzőteremben, de a táplálkozási hibákat egyetlen esetben lehet mozgással kompenzálni, mégpedig ha élsportoló vagy.

Zsírégetés? A szó szoros értelmében azonban tudnunk kellene mit hogyan csináljunk ahhoz hogy  a szervezetünkben valósuljon meg a zsírégetés és ne a serpenyőnkben. A zsír végső tartaléka testünknek ínséges időkre, amíg csak lehet raktározunk belőle. Az igazat megvallva, testünk a zsírhoz fog utoljára hozzányúlni, valójában hiába éhezünk, a testünk makacsul fog ragaszkodni a zsírhoz. A mozgás során is első körben a szénhidrát raktáraink ürülnek le, aztán kezdődik a zsírégetés. 

A szervezet azonban csak a relatív alacsonyabb intenzitású mozgásformáknál képes a zsír felhasználására. Az intenzív, magas pulzus számú kardióedzéseken,gyors energiaforrás híján az izmokból pótolja a hiányt.  
Ha a zsírégetés a célod akkor a súlyzós és aerob edzéseket végezz. És ne aggódj, nem leszel túl izmos a súlyzózástól. Nem olyan egyszerű dolog az. Még azoknak sem mindig sikerül, akiknek kifejezetten ez a céljuk.