Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aminosavak

Marathontime Premium Line Aminosavak a sport szerelmeseinek! Nézd meg Aminosavak kategóriánk kínálatát. Kedvező ár, prémium minőség, gyors házhozszállítás!

Az aminosavak a fehérjék, így a vázizomzat alapvető építő kövei és további sok fontos feladatot látnak el, mint az enzimek termelése, izomzat,- szerveink, -szöveteink felépítése, fontos szerepük van a fehérje szintézisben, lényegében a szervezetünk teljes egészének működésében és felépítésében fontos szerepük van, a víz mellett a fehérjék teszik ki szervezetünk nagyobb részét.

A fehérjék felépítéséhez 22 különböző aminosavra van szükség. Az aminosavak mindegyikének megvan a maga szerepe, több közülük nélkülözhetetlen a másik előállításához, egyeseket a szervezet maga képes előállítani, míg másokat nekünk a táplálkozásunkkal szükséges pótolnunk. A szervezet a fehérjéket az emésztése során bontja aminosavakra, amiket a bélrendszerből felszívódva juttat el a sejtjeinkbe.

Rendezés:

Arginin 60 kapszula

Arginin aminosav tartalmú készítmény a hatékonyabb edzésért. 
2.440 Ft

BCAA Forte Time 300 g

BCAA és L-Glutamin tartalmú italpor B6-vitaminnal megerősítve az intenzív edzés támogatásáért.
5.850 Ft

BCAA Forte Time 9 g

BCAA és L-Glutamin tartalmú italpor B6-vitaminnal megerősítve az intenzív edzés támogatásáért.
250 Ft 230 Ft

BCAA+B6 100 tabletta

BCAA és B6 hatóanyagtartalmú prémium minőségű étrend-kiegészítő tabletta az edzések maximalizálásához. 

4.950 Ft

Glutamine 300 g

Prémium minőségű, tiszta Glutamin aminosav tartalmú ízesítetlen italpor a jobb edzés-élményért és az intenzív izomműködésért.

3.990 Ft